נפיחות בעפעפיים שלא עוברת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/10/2018 | 20:30 | מאת: אנונימי

שלום רב, אני סובלת שנים מנפיחות בעפעפיים. בדקתי רגישות לחלק מן המוצרים ומצאו שאני רגישה לניקל וקואטרניום. כעת כל מוצר איפור שאני קונה אני בודקת שאין קואטרניום שנפוץ בקרמים וכו. העניין הוא שהנפיחות בעיניים מתבטאת רק בנפיחות ושאני נוגעת בעפעף הוא נוקשה. יש לציין שאין לי אדמומיות, דמעות או גרד. לכן המקרה מאוד מוזר. כעת אני סןבלת מאוד מנפיחות בעפעפיים והמוצרים שאני מתאפרת איתם אינם מכילים ניקל/קואטרניום. מדוע אני סובלת מנפיחות כזו נוקשה? אשמח לעזרתכם. תודה רבה.

אין אפשרות לקבוע במה מדובר ללא בדיקה. יתכן והבעיה היא חסימה של בלוטות החלב הגורמת לנפיחות והפרעה. במקרה זה קומפרסים חמים פעמיים ביום במשך 10 דקות בכל פעם יכולים לעזור. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין