כתבתי רבות בנושא והאבחנה כרגע היא..

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/10/2018 | 18:07 | מאת: נאור

כאשר אני מסתכל בעין ימין בלבד על תאורות רחוב או רכבים או כמעט כל מקור אור בלילה אני רואה אותם "עכור" מן טשטוש כזה, או סינוור יתר. בשתי העיניים התופעות פחותות. בעין שמאל בלבד אני רואה לא חווה שום טשטוש או סינוור חדות הראייה בשתי העיניים 6/6 השאלה היא עדיין אם יש צורך להסיר את הצלקות בקרנית ולצפות לשיפור? אני מזכיר שעין ימין שלי היא העין הדומיננטית את הסינוורים חוויתי עוד מלפני הפציעות מהגופים זרים אבל לא ברמה כזאת וגם לפני הפציעה האחרונה כמה שנים שלא חייתי עם המצב בכזה שקט אז עכשיו זה הרבה יותר מציק מה עושים ?! אוקיי ונגיד עשיתי את כל הבדיקות וגיליתי שהצלקות כן גורמות לתופעה שאני אישית בטוח שזה מה שגורם אז מה עושים ? כי לתת לזה להתבהר לא יעזור לי כי גם ללא הצלקת האחרונה המצב לא היה כזה טוב ועברו שנים מהצלקת הראשונה והיא לא נעלמה ולא כלום. וכולם מלחיצים לגבי הPTK הזה אבל כנראה שזה המוצא האחרון לא?

שלום רב, ללא בדיקה מעמיקה שלך אין לנו דרך לעזור וירטואלית. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין