בצקת זיהומית מתחת לעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/10/2018 | 23:29 | מאת: שרה

לפני כ חודשיים עשיתי הזרקת חומצה הילורונית מתחת לעניים , עם הזמן התפתח זיהום ובצקת מתחת לעין ימין , כבר 21 יום אני נוטלת אוגמנטין ללא שיפור , מה ניתן לעשות

שלום רב, יש להיות במעקב צמוד של רופא עיניים בבית חולים ציבורי!!! שם יעקבו אחר התפתחות הדלקת וישנו לך את הטיפול בהתאם. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

20/01/2019 | 22:12 | מאת: ניצן

אותו מקרה קרה לי לפני 5 חודשים והבצקת קיימת עד היום בשתי. העיניים. המכון כבר הזריק לי פעמיים חומר שאמור לדבריהם להעלים את הבצקת. אודה על תגובה בהקדם.

יש צורך בבדיקת עיניים בכדי להחליט על הטיפול המתאים

מנהלי פורום בריאות העין