טיפות ליובש בעיניים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/10/2018 | 19:49 | מאת: יעל

שלום רב, אני סובלת מיובש בעיניים. קניתי טיפות סיסטיין באמפולות חד פעמיות. על אף שרשום שהשימוש חד פעמי ויש להשליך לאחר השימוש, האמפולות ניתנות לסגירה הרמטית. האם עליי להשליך אותן לאחר שימוש חד פעמי של טיפה בכל עין או שניתן להשתמש בהן במשך כמה שעות? בנוסף, לעיתים מופיעה לי לאחר השימוש בטיפול רטיבות צמיגה מאוד בעין שמקשה על פתיחתה. האם זוהי תגובה נורמלית? תודה מראש...

ניתן להשתמש בכל בקבוקון ליום אחד לאחר פתיחה. לעיתים יכולה להופיע צמיגות וזה תקין. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין