יובש בעיניים ובלפריטיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/10/2018 | 17:33 | מאת: חנן

לאחר ניתוח קטרקט והפרדות רישתית אני סובל מתסמינים של גירוי , אדמומיות, כאב ואי נוחות . רופא העיניים שלי אומר שאין לי יובש בעין אבל משחה ליובש בכל זאת מקילה על התסמינים - איך זה יתכן ? שאלה נוספת - הרופא אבחן אצלי בלפריטיס אבל אומר שאינו מחייב שום טיפול. האם זה יתכן . בברכה חנן

ללא בדיקתך אין דרך לדעת. ג'ל סיכוך במידה של יובש אכן מקל על התסמינים. נסה גם תחליפי דמעות ללא חומר משמר. לגבי הבלפריטיס יש דרגות כמו כל מחלה אחרת. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין