כאב חד בעין לאחד שימוש במסיכה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/09/2018 | 17:36 | מאת: אחת

השתמשתי במסיכה של חברת גרנייה | Garnier שאמורה להיות מבוססת על תה ירוק. המסיכה נגעה לי בעין ואני לא דאגתי לשטוף מייד. לאחר מכן, התחיל לי כאב חד בעין.. שטפתי כמה פעמים בהמון מים אך הכאב לא חלף. האם זה משהו שחולף מעצמו או מצריך טיפול? ייתכן פגיעה לעין? תודה

לרוב יש שיפור תוך כמה שעות עד יום. אפשר לשים טיפות לחות ללא מרשם. אם אין שיפור או חלה החמרה, יש לפנות לבדיקה של רופא עייניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין