השתלת עדשות להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/09/2018 | 10:37 | מאת: יגאל

להבנתי מלימוד הנושא קיים סיכוי לזיהום לאחר השתלת עדשות. האם ניתן לזהות תסמינים מראש שמגדילים הסיכוי לזיהום? ושאלה שנייה, האם הזיהום מחייב הוצאת העדשה או שניתן לטפל בזיהום ללא הוצאת העדשה?

שלום רב, קיים סיכוי לזיהום כמו בכל ניתוח עיניים אחר. במידה ולא מטפלים לפי הנחיות הרופא ולא שומרים על היגיינה גבוהה יש סיכוי גדול יותר לקבל זיהום. במקרים נדירים מאוד מגיעים למצב של הוצאת העדשה. ניתן לטפל בזיהום בדרכ' עי טיפות ותרופות מתאימות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין