שעורה בעין.......,......

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/09/2018 | 00:45 | מאת: עמיר

יש לי csr בעין ימין שהולך ומשתפר עם הזמן,כרגע מחכים שיעבור טבעי כי יש שיפור בלי התערבות בעזרת לייזר וכו'...., לפני כמה ימים נהיה לי שעורה בעין שמאל והרופאת משפחה נתנה לי משחת מקסיטרול לכמה ימים לאחר כמה ימים של קומפרסים שלא עבדו יותר מידי. הבנתי שהמשחה מכילה סטרואידים ואני יודע שסטרואידים לא בריא לcsr. האם אני יכול לשים את המקסיטרול לשעורה ללא חשש,מפני שהשעורה בעין אחרת ללא הcsr? תודה רבה..........

עמיר שלום רב, הספיגה הסיטמטית של משחת מקסיטרול היא אפסית ולכן אין כל חשש שתשפיע על מחלת ה-CSR. בברכה, פרופ ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין