אישון מעט מוגדל בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/08/2018 | 08:53 | מאת: לי

שלום דר אתמול היה לי כאב ראש בצד ימין ,, הכאב היה מאחורי הראש והאוזן וגם בעין וברכה .. הסתכלתי במראה והבחנתי שאישון ימין מעט מוגדל מאישון שמאל ממש הבדל קטן הדלקתי פנס ואז שני האישונים התכווצו באותה מידה .. אציין שלפני 7 שנים בערך פתאום גדל אישון ימין משמעותית ולא הגיב כלכך לאור ונשלחתי להמון בדיקות אז שכללו אולטראסאונד עיניים ולחץ צוך עייני ונוירואופטלמולוג ושדה ראיה ומאז יש לי טראומה מהמקרה . לפני חודש וחצי בדיקת עיניים תקינה וגם לפני 4 חודשים תקינה . יש ממה לחשוש ?? והאם הבדל כזה קטן מצריך בירורים ??? בת 26

הבדל גודל בין האישונים מחייב בדיקה של רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין