שריטה בקרנית עין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/08/2018 | 13:08 | מאת: חלי

שלום ד"ר, לפני יומיים התחיל להציק לי בעין, תחושה כאילו נכנס לי משהו בעפעף העליון שיפשפתי את העין וניסיתי לראות אם יש משהו תקוע שטפתי במים אך לא עזר התחושה לא עברה. למחרת הלכתי לרופא עיניים שאבחן שריטה עגולה בקרנית נתן לי טיפות אופלקס לשבוע וטיפות גנטיל לדמעות ללא חבישה של העין. במשך כל היום כאב לי טיפה וגם הציק כאעלו עדיין תקוע משהו בעין, למחרת התחושה כמעט עברה לחלוטין, השאלה שלי האם זה מסוכן? יש אפשרות שהראייב תיפגע במהלך החיים? איך אני יכולה למנוע שריטות חןזרות חהאם זה מחייב שיהיו כאלה? מאוד מודאגת תודה.

25/08/2018 | 13:14 | מאת: חלי

דבר נוסף שנזכרתי בו הוא שקצת לפני שהתחיל להציק לי בעין נגעתי עם מבשם בדים שהיה לי ביד בעין בטעות והיא באמת שרפה לי קצת האם יכול להיןת קשר למבשם לזה שנהייתה שריטה בעין?

העין יכולה להחלים משריטות בקרנית ללא נזק עתידי. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

25/08/2018 | 15:26 | מאת: חלי

אני צריכה בימים הקרובים להיות בבית חולים עקב אשפוז של אדם קרוב, אני מאוד חוששת שהעין תזדהם מה ניתן לעשות? פרט לטיפות האנטיביוטיות שאני שמה

מנהלי פורום בריאות העין