אלרגיה בעיניים לאחר שריטה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/08/2018 | 16:57 | מאת: מאי

שלום. לפני שבועיים הגעתי עם כאב לרופא עיניים ואובחנתי עם שריטה קטנה בקרנית בעין שמאל. טופלתי למשך שבוע וחצי בטיפות fml וג'נטיל. כשחזרתי אליו אמר שהשריטה עברה, אך כעת יש לי אלרגיה בשתי העיניים, נתן לי טיפות אופטילסט וג'נטיל לשימוש לחודשיים ואסר עלי להרכיב עדשות מגע בזמן זה. אציין שאני מורה לריקוד וממש לא יכולה להסתדר עם משקפיים! מעולם לא היתה לי אלרגיה בעיניים ואני לא מבינה איך פתאום זה קורה, יכול להיות שאני אלרגית לfml או לג'נטיל בכלל? ולמה זמן ההחלמה כל כך ארוך לא הגיוני שיעבור יותר מהר? אני לא יודעת מה לעשות עכשיו בנוגע לטיפות כי אני מפחדת שאני אלרגית אליהן ומזיקה לעצמי עוד. אשמח לחוות דעת.. מתוסכלת וחייבת לחזור לעדשות :(

שלום רב, עדשות מגע גורמות לבעיות מרובות בקרנית. ללא הפסקה ממושכת של הרכבתן הבעיה לא תחלוף לך. בריאות, צוות רשת עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין