טיפות עיניים,סיסטיין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/08/2018 | 17:12 | מאת: שרה

לאחר בדיקת עיניים אצל רופא, אמר הרופא שיש לי יובש מאוד חזק בעיניים.אני בת 60,בריאה בדרך כלל,יושבת בעבודה מול מחשב 7שעות כל יום.המליץ על טיפות עיניים חמש פעמים ביום טיפות בשם סיסטיין אולטרה שכמובן יקרות בהשוואה לפשוטים כמו לייטרס,האם זה נכון וכדאי להישתמש ביקרות או שאותה עבודה יעשה הלייטרס?

לרוב הטיפות הזולות יותר מכילות חומרים משמרים שגורמים לגירוי בשימוש ממושך. אפשר לנסות ואותן אך סביר שיהיו פחות יעילות באופן מיידי או לאחר זמן לא רב. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין