ראייה כפולה -המשך לשאלה קודמת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/08/2018 | 15:56 | מאת: נעמי

שלחתי שאלה בנושא. שכחתי לציין שבבדיקת MRI למוח ראו שיש בלט דיסק צווארי. קראתי היום שבעיה כזו יכולה לגרום לראייה כפולה. נא עזרתכם, מה הבעיה שלי ומה על לעשות

11/08/2018 | 19:15 | מאת: יודע דבר

היי נעמי ממליץ לך לקבל חו"ד שנייה מנוירואופטלמולוג נוסף. נוירואופטלמולוג אמור להבין ולדעת איך להתאים פריזמות במצבים כאלה. צר לי ש"נפלת" על רופאה לא מספיק מוכשרת. ועם זאת , קחי בחשבון שלעיתים לא ניתן להעלים לחלוטין ראייה כפולה בעזרת משקפיים אלא לצמצם במידת האפשר. בהצלחה.

.

שלום רב, ישלגשת עם התוצאות לרופא עיניים למתן טיפול מתאים עבורך. בברכה, צוות רשת עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין