ריטלין ולחץ תוך עיני - התייעצות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/08/2018 | 20:13 | מאת: אבי

שלום בן 35 מזה כמה חודשים מטופל בריטלין LA 30 נוטל כ 3 פעמים בשבוע ב 8.30 בבוקר. אתמול בעבודה מדדתי לעצמי ל.ת.ע 22 ימין ו 19 שמאל בשעה 16.30 היום לא נטלתי את התרופה ולקחתי שוב מדידות באותה השעה וזה עמד על 16 ימין ו 15 שמאל. המדידות נלקחו עם NCT. אני מבין שגם הערכים ה'גבוהים' הם בתחום הנורמה ושגלאוקומה זה לא רק ל.ת.ע. מה ההמלצות במצבים כאלה ? האם עליי להפסיק שימוש בריטלין ? הריטלין עוזר לריכוז ועירנות ומעדיף להמשיך להשתמש בו, אך לפי הספרות הוא כן יכול להעלות ל.ת.ע. אשמח לעצתכם. בתודה מראש אבי

מכשירים אלה נועדו לבדיקת סקר, במידה ויש חשד שהערכים אינם תקינים, מומלץ לעבור בדיקת לחץ אצל רופא עיניים ולפי הבדיקה לשקול מה לעשות. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין