הבדל בין עצבי ראייה??

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/08/2018 | 21:08 | מאת: נועה

היי, היום הייתי בבדיקת ראייה לאחר תלונות על כאבי ראש. במסגרצ בדיקת ראייה התגלה הבדל בראייה בין עין ימין לשמאל. בעין שמאל הראייה חדה יותר בצורה ניכרת. לאחר בדיקה של הרחבת אישונים הרופאה ראתה הבדל בין עצב הראייה של עין שמאל וימין. נשלחתי לבדיקת שדה ראייה וus של עצב הראייה. מהן האבחנות האפשריות למצב זה? תודה מראש על המענה

יכולות להיות סיבות רבות למצב זה, ויתכן וזהו המצב מאז הלידה ולכן אינה מרגישה בראיה פחותה בעין אחת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין