קרטוקונוס סמוי - מיפוי קרנית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/07/2018 | 20:25 | מאת: inbalel

ערב טוב, בבדיקה בשתי עיניים נמצא קמירות יתר תחתונה היכולה להתאים לקרטוקונוס סמוי. מימין עובי קרנתי 517 מיקרון, שמאל 565 מיקרון. האם זה דורש טיפול מיוחד, מעבר למעקב? מה המשמעות של זה? תודה רבה

במידה ויש חשד לקרטוקונוס אז מומלץ מעקב כולל צילומים חוזרים, במידה ואין שום התקדמות אז אין צורך בטיפול מיוחד, במידה וישנה התקדמות של המחלה בבדיקות חוזרות אז מומלץ על טיפול לחיזוק הקרנית בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין