ניתוח להסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/07/2018 | 13:01 | מאת: לירז

שלום, אני מתכוונת לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. אני מפחדת נורא כל מי שאני מכירה סביבי שעשה נותר עם בעיה כזו ואחרת.. הגרוע מכל לדעתי עיוורון עין אחת או שתיי העיניים. השאלה שלי האם ניתן לתקן כל בעיה שנוצרת לאחר ניתוח ואפילו עיוורון בעין אחת או שתיים? חייבת לעבור את הניתוח סובלת נורא עם העדשות (כבר 17 שנה איתן יום יום) ומשקפיים לא בא בחשבון. אך אני מפחדת כל כך מהסיכונים בניתוח

אחוז הסיבוכים הוא נמוך מאוד. עליך לגשת למכון לייזר ולדון בנושא עם הרופא המטפל. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין