כאבי עיניים כבר 4 חודשים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/07/2018 | 20:39 | מאת: רקפת

לפני 4 חודשים התעוררתי משינה עם כאב עצום בעין שמאל כך שכל תזוזה של גלגל העין היתה בלתי נסבלת. רופא עיניים הפנה אותי למיון. שם עשו לי בדיקות סיטי, סיטי אנגיו, בדיקות דם ובדיקת רופא עיניים והכל היה תקין. למחרת העין נרגעה מעט אבל הכאב הפך למיגרנה שלא עברה במשך ימים. בביקור אצל נוירולוג קיבלתי דרלין למניעת מיגרנה שעשה לי תופעות לוואי קשות ואחרי חודשיים וחצי הפסקתי איתו. במשך התקופה הזו כאבי הראש פחתו אך כאבי העיניים נשארו ואף עברו לעין השניה.מאז אני סובלת מכאבים עיניים כל יום בעוצמות משתנות. עשיתי בינתיים עם mri שיצא תקין והייתי אצל אמפתולוגית שלא זיהתה דבר מלבד יובש בעיניים. הכאבים חזקים ומפריעים מאד לתפקוד . הם אף הולכים ןמחמירים במשך היום . כעת אני נוטלת טיפות דמעות וסטרודקס מזה השבוע 4 פעמים ביום ואין הקלה. לפעמים נראה שיש אף החמרה. אני סובלת מאד מכאבים (בגלגל העין כאב לוחץ ולעיתים דקירות פנימיות וכאב בתזוזת גלגל העין) ואף שורף העפעף התחתון. אני ממש מדוכאת מכך שאין אבחון והסבל הוא גדול. מה אפשר לעשות?

שלום רב, ללא בדיקת לך אין לנו דרך לעזור לך. יש לגשת למרפאת עיניים בהקדם. פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין