טיפות עיניים דתאמיצין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/06/2018 | 07:48 | מאת: טלי

שלום רב,עקב דלקת בעין (עין אחת) רופאה איבחנה דלקת בלחמית עם כימוזיס טמפורלי קל בלחמית ורשמה לי טיפות עיניים דקסמיצין למשך 5 ימים 3 פעמים ביום במידה ותהיה החמרה מכיוון שטוענת שאמור לחלוף לבד וטיפות סטרואידיות יאריכו את משך הטיפול.במירשם עצמו לבית מרקחת רשום דתאמיצין ולא דקסמיצין. האם זה אותה התרופה ואיך אני מזהה החמרה? נראה שגם העין השנייה נדבקה. שאלה נוספת במידה ומתחילה טיפול בטיפות לחמישה ימים האם אפשר להפסיק בבת אחת לאחר 5 ימי טיפול

30/06/2018 | 19:01 | מאת: טלי

מעדכנת על שיפור משמעותי במצב העיניים ללא טיפול.נותר רק אודם קל.

אלה הן אותן טיפות ואם חל שיפור אז אפשר לוותר על הטיפול. אפשר לשטוף במים קרים ותחליפי דמעות להקלה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין