עצב ראיה קעור בבדיקה שיגרתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/06/2018 | 15:27 | מאת: יונתן

הי שלום ! אני בן 32 , לפני כ 10 שנים עשיתי ניתוח לייזר בשיטת לאסיק להסרת מישקפיים , בבדיקה שיגרתית שעשיתי היום נאמר שעצב הראיה שלי קעור והופנתי לבדיקת oct , האם יש קשר בין הלייזר לכך ? האם בודקים את זה לפני שעושים לייזר בבדיקת התאמה כי לא נאמר לי משהו כזה בעבר ?

לפני לייזר מסתכלים גם על עצב הראיה וסביר שאם לא היה תקין אז היו מבררים את הסיבה. ישנן סיבות רבות לכך שיש קיעור בעצב למשל עקב לחץ תוך עיני מוגבר. הבדיקה תעזור להחליט אם העצב באמת קעור או לא. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס.

מנהלי פורום בריאות העין