אדום בעין חוזר. אדום בעין חוזר.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/06/2018 | 22:45 | מאת: רז

שלום. אני בן 26. לפני שבועיים בערך הופיעה לי אדמומיות חריגה בעין - בחלק הלבן שבין האישון לאף. זה לא ממש כתם אדום, פשוט הורידים של העין נהיו אדומים יותר מהרגיל. לא ייחסתי חשיבות לדבר, אך היום שוב הופיעה התופעה - באותה עין ובאותו מקום. לא מתלווה לזה גירוד או סימפטום כלשהו. בגלל שחזר, אשמח לדעת האם זה יכול לרמז על בעיה כלשהי והאם זה משהו שצריך לבדוק ? תודה מראש

במידה ואלה ארועים חוזרים אז כדאי להבדק ע״י רופא עיניים לקבוע מה הסיבה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין