פענוח תוצאות בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/06/2018 | 20:18 | מאת: תומר

שלום רב, עברתי בדיקת ראייה אצל רופא עיניים ובסיכום ביקור שניתן לי כתוב: ח"ר במשקפיים לפחות 6/20 בכל עין במשקפיים. לת"ע 15 ממ"כ בכל עין שתי עיניים עפעפיים - MGD לחמיות - שקטות +- קרניות - שקופות ל.ק - ע+ש אישונים - RRR FD- א.צ קא. צמוד דיסקות תקינות קיעורים 0.2 מרכזיים רים שמורים גבולות חדים. אפשר בבקשה לדעת בשפה פשוטה מה זה אומר? האם חדות ראייה במשקפיים 6/20 מעיד על ראייה ירודה? מה הפירוש עפעפיים MGD? לחמיות שקטות +- ? קרניות שקופות? מה זה ל.ק - ע+ש? אישונים - RRR? FD- א.צ קא צמוד דיסקות תקינות קיעורים 0.2 מרכזיים רים שמורים גבולות חדים. אשמח לתשובות בתודה רבה והמשך יום טוב

הפורום אינו עוסק בפענוחי בדיקות יש לפנות לרופא המטפל צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין