מינון טיפות עיניים לדלקת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/06/2018 | 14:52 | מאת: אפי

אמר שלי היתה לפני 5 ימים אצל רופאת עיניים בגלל עפעף נפוח ועין אדומה מאוד. הרופאה נתנה לה טיפול הכןלל פרד פורטה 6 פעמים ביום. וויגמוקס 3 פעמים. אין כרגע ככ הטבה. אמרה להמשיך שבועיים. הבוקר גם העין השניה אדומה מאוד. היא התקשרה היום לרופאה ואמרה שהעין השניה גם אדומה. הרופאה אמרה שהעין השניה נדבקה ולשים גם בה את אותו המינון. האם סביר מינון כל כך חזק לדלקת? כל כך הרבה טיפות? 6 פרד פורטה ו-3 ויגמוקס?? למשך שבועיים?? נראה לי מינון מאוד חזק. חוששת מהסטרואידים. אודה לעצתך

שלום רב, ללא בדיקתה אין לי דרך לעזור. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין