ניסטגמוס פתאומי בזמן העבודה !

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/05/2018 | 11:54 | מאת: אלמוג

בוקר אור. היום במהלך עבודתי השגרתית מול המסך פתאום הרגשתי שהכל זז מולי למרות שאני יציבה ראיתי את הכל זז מצד לצד... בריאה בדרך כלל, ברקע גלאוקומה מגיל 23.. ניסיתי להבין מה קורה איתי וצלמתי את עצמי בוידאו מה שראיתי זה שהעיניים מרצדות ימינה ושמאלה גם כאשר הזזתי את העיניים הריצוד לא עבר. אחרי כמה דקות זה חלף ללא כאב ראש או משהו מיוחד... בזמן שזה קרה הרגשתי קצת סחרחורות אבל אולי מלחץ האם יש סיבה לדאגה? האם זה קשור לגלאוקומה? מעקב גלאוקומה עוד חודש תודה!

לא נראה שיש קשר לגלאוקומה. מומלץ על בדיקת עיניים ולגשת לרופא משפחה לראות אם יש צורך בבדיקות נוספות.

מנהלי פורום בריאות העין