דיקור סיני כטיפול לעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/05/2018 | 21:29 | מאת: דוליה

קצתי בכל הטיפולים נגד יובש. תחליפי דמעות מכל הסוגים והמינים. מסיכת משקפיים חמים. קומפרסים חמים. ואני רק סובלת וסובלת. מה דעת הרפואה הקונבנציונאלית בעניין הדיקור.? הרופאה שלי הגניבה חיוך ואמרה..לא יעזור..לא יזיק. כמי שכמעט התייאשה מהטיפולים שהזכרתי אשמח לתובנות מכם. האם מוכרים למי מכם מקרים שעזרו? תודה רבה

הרפואה המערבית לרוב דוגלת בכך שלא יכול להזיק. אני אישית לא פגשתי מטופלים שפנו לרפואה סינית בבעיה זו ומצאו פתרון הולם. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין