האם מספר המשקפיים יכול לרדת עם הגיל?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/05/2018 | 14:35 | מאת: גולי

שלום רב, בעלי בן 42 לאחרונה סובל מכאבי ראש עקב קוצר ראיה מקרוב, נבדק אצל רופא עיניים הבדיקה תקינה, שלח אותו לאופטומטריס , בבדיקה נמצא כי המספר שלו קטן יותר מהמספר כעת והזמינו לו משקפיים עם מס' נמוך יותר, הייתכן?? יש לציין כי רק בחודש וחצי האחרונים חלה ירידה וכי ראה טוב עם המשקפיים הנוכחיות , תודה

לעיתים יש שינויים במספר ללא כל סיבה. יש מקרים בהם יש קשר לרמות סוכר לא מאוזנות אצל חולים סכרתיים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

שלום רב, בבתי החולים הגדולים בארץ ישנן מרפאות יובש. יש לפנות למרפאותהחות לברור. בברכה, צוות רשת עיניים

סליחה הוקלד בטעות צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין