בלפריטיס חמור ויובש חמור

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/05/2018 | 15:04 | מאת: בת יפתח

שלום דר. יש לי יובש חמור בעיניים כמה חודשים. בבדיקה נמצא לי בלפריטיס קשה ולדעת הרופא זו הסיבה ליובש קיצוני. נאמר לי לשים מסיכת חום וניקוי עפעפיים. בעבר הלא רחוק היתה לי נפיחות עפעף ועין אדומה.ונטלתי טיפות לוטמקס כשבועיים וחצי. מאחר והיובש קשה אני שמה מספר רב של פעמים טיפות דמעות הילו קומוד ורפרש. זה ממש לא פותר את הבעיה, אני מתעוררת מספר פעמים בלילה בגלל היובש. האם יש מצב שיהיו לי דמעות והיובש ייחלש? כרגע אין דמעות והייתי באירוע עצוב וממש בכיתי ולא ירדה לי אף דמעה. אני מיואשת.יש לי תקווה?

אם הסיבה היא דלקת בעפעפיים, הפתרון היעיל ביותר הוא טיפול בעפעפיים בעזרת קופרסים חמים כפי שהוסבר. שאר הטיפולים יכולים לעזור אבל רק אם מקפידים על קומפרסים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין