טיפולים בעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/05/2018 | 06:42 | מאת: אלבירה

מזה חודשיים וחצי סובלת מיובש בעיניים. העיניים לא מייצרות דמעות. אין לי יכולת לבכות. רופא נתן לי הדרכה לטיפת חלופיות של דמעות. לקומפרסים חמים 3 פעמים ביום. ולאומגה 3. חודשיים וחצי אני מטפלת בעצמי ואין כלל הטבה! היובש החל לאחר החלמה מדלקת. והשאלה שלי האם זה כרוני וילווה אותי כל חיי? (אני בת 60)האם יש סיכוי שזה יעבור אי פעם? רוצה לדעת מה מחכה לי. האם יש מרפאות\\\ רופאים שנותנים טיפול ?

לרוב אם היובש מופיע לאחר דלקת, לאחר מספר חודשים ישנה הטבה הדרגתית. יש להמשיך עם הטיפול ולהיות סבלניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין