שאלה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/05/2018 | 22:28 | מאת: שואלת

שלום, בת 29,בריאה. כל תחילת חודש מאי מופיע לי שבוע בו יש לי גרד בגרון +גרד חזק מאוד בעיניים ,יש הפרשות מהעין והן אדומות. שנה שעברה הלכתי לרופא עיניים שנתן לי zylet , הגרד לא עבר ,ואז רופא אחר נתן לי מקסיטרול שעזר מאוד. השנה הופיע לי כרגיל הגרד בתחילת מאי,הלכתי לרופא עיניים אתמול ,הוא בדק אותי ונתן לי טיפות FML.אני שמה יומיים ולא מרגישה שום שיפור. עין אחת מגרדת ואדומה מאוד ועין שניה מגרדת קצת. האם כדאי לחזור לרופא ולבקש ממנו מקסיטרול? אפשרי לתת לי עכשיו מקסיטרול?

טיפות ה FML מעט חלשות יותר מטיפות המקסיטרול אז יכול לקחת קצת יותר זמן עד שהן משפיעות, אך היתרון הוא שיש להן פחות תופעות לוואי. כדאי להמשיך עם הטיפול עוד מספר ימים לפני שחוזרים לרופא בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין