עצבי ראיה - שאלה למכובדיים שלא ענו לי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/04/2018 | 13:39 | מאת: מלי

ב3 ימים האחרונים יש לי ראיה עכורה , כמו וילון עכור על העיניים עשיתי בדיקה אצל רופא היום והוא נתן לי המשך בדיקות אני בלחץ לא הבנתי , האם בדיקת עצבי הראיה לא תקינה? מה מהבדיקות לא תקין שלשם כך הוא שלח אותי לעוד בדיקות . יכול להיות שזה גלאוקומה? או מחלה אחרת קשה??? תודה רבה מראש על התשובה . מלי.

שלום רב, אין לנו דרך לעזור לך מבלי לבדוק אותך יש לגשת לבדיקות שנתן הרופא המטפל לפי הקדימות שביקש ממך בברכה, צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין