דלקת עיניים ארוכה שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/04/2018 | 07:55 | מאת: ליה

יש לי דלקת עיניים מאוד עקשנית שלא עוברת כבר כמה חודשים. ניסינו כל מיני טיפולים: אנטיביביוטיקה, סטרואידים, וכו'. כרגע גם בטיפול שכולל טיפות, משחה, וכדור. יחד עם הטיפול,הרופא המליץ לי על כמה דרכים להקלת כאבים ורגישות בעיניים: Hylo comode, systane gel, systane balance, Navi-Blef. אני קצת מבולבלת, מה עדיף? מה ההבדל ביניהם? האם כדאי לשלב? או כדאי לחכות שהטיפול יסתיים ואז להתחיל להשתמש? תודה רבה!

לא ברור מה מקור הדלקת. לפי הטיפול המומלץ יתכן ומדובר בדלקת של בלוטות החלב. במקרה זה אפשר את סוגי הטיפות השונים לפי מה שמקל בצורה טובה יותר. הגל מחזיק מעמד יותר זמן אך לעיתים מציק ולכן יותר בשימוש בליה אבל אפשר ביום. והטיפות במהלך היום. רצוי את אלה שיותר נעימות בעין. הטיפול לעפעפיים יעיל בשילוב של קומפרסים חמים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס.

מנהלי פורום בריאות העין