פעילות גופנית כשיש הבזקי אור בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/04/2018 | 15:32 | מאת: שלי

שלום, לפני כשבוע נחבלתי בעין ולמחרת הופיעו הבזקי אור. נבדקתי על ידי שני רופאים בהפרש של שבוע. שניהם קבעו שאין קרע ברישתית ואין דימום ואני צריכה להיות במעקב. שאלתי: האם אני יכולה לבצע כל פעילות גופנית כמו: הליכה, פילאטיס, עבודות נקיון הבית,קניות וכד' או שיש צורך להמנע מפעילות מאומצת עד אשר הבזקי האור יעלמו? תודה.

שלום רב יש לפנות בהקדם האפשרי למוקד חירום או חדר מיון לבדיקת עיניים מקיפה! הבזקי אור אם בספורט ואם בכלל מופיעים מצריכים טיפול מיידי! בברכה, צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין