שימוש בתרופה אנטיפטרייתית בקרבת העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/04/2018 | 14:33 | מאת: אלה

יש לי סבוריה באיזור המצח, הגבות וקו הריסים. אני מצליחה לתחזק את המצח במצב טוב ע"י שימוש במשחת Agispor נגד פטריות. האם קיימת תרופה אנטיפטרייתית שמותר להשתמש בה בקו הריסים? ברובן כתוב שיש להיזהר מלגעת בעין.

שלום רב, אין להתקרב עם משחות מסוג זה לאזור העיניים! יש במשחה חומרים שאינן טובים ללחמית העין וריריות העיניים. יש לנקות היטב את העפעפיים במגבוני עיניים של דר' פישר מסדרת איי קאר בעיניים סגורות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין