העפעף בעיין שמאל לא נפתח לאחר ניתוח להסרת עור עודף.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/04/2018 | 17:01 | מאת: אילת

עברתי ניתוח להסרת עור עודף בעפעפיים. הכל עבר בשלום והנפיחות החלה לרדת במהלך הימים..לאחר 5ימים שוב הופיעה נפיחות והפעם בעיין אחת ונפיחות גדולה.. גם לאחר קומפרסים היה הבדל ניקר בין עיין אחת לשנייה.. העיין הנפוחה כמעט ונסגרה. התייעצתי עם המנתח והוא אמר שאני יבוא בעוד יומיים שזה יוצא בדיוק ביום הורדת התפרים.. כשראה הוא המליץ לקחת אוגמינטין במשך חמישה ימים ולהגיע אליו לבדיקה נוספת לאחר לקיחת התרופה. בינתיים אני לוקחת 3 ימים אוגמינטין פעמיים ביום והעיין ממש סגורה למעט הנפח שירד.. שאלתי: האם הנפיחות הגדולה פגעה בשריר העפעף? מדוע אני לא יכולה לפתוח את העפעף למרות שהנפיחות ירדה? (חשוב לציין שלאחר הניתוח העיין כן היתה פתוחה.) אני ממש בחרדה מכך שעשיתי ניתוח איסטטי ועכשיו אני ניראת בדיוק להפך מאיסטטי. אשמח לדעת חוות דעת תודה

קשה לקבוע מה גורם לעין לא להפתח ללא בדיקה. יתכן וזה עקב הנפיחות ואולי דימום מקומי ואז הכל יסתדר עם הזמן. בגבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין