הקשר בין סחרחורת לבעיה עיינית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/04/2018 | 10:49 | מאת: יוסי

שלום רב מזה זמן רב אני סובל מסחרחורות קשות ולאחרונה הוצע לי לעשות גם בדיקת עיניים. שאלתי היא מה יכולות להיות הבעיות בעין שעשויות לגרום לסחרחורת ? אני גבר בשנות ה-50 לחיי בתודה מראש יוסי

שלום רב, סחרחורת היא תופעה שאיננה קשורה בדרכ' לעיניים, אלא לעיתים רחוקות. בעיה נוירולוגית שגורמת לסחרחורות עלולה להתבטא בבדיקת קרקעית העין ועצביי הראייה. מקור הסחרחורת הוא בדרכ' בעיית א.א.ג או נוירולוגית או בעיה בכל הדם ולחץ הדם. יש לעבור בדיקות עם הגורמים הרלוונטים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין