ארבע חודשים אחרי ניתוח בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/04/2018 | 10:13 | מאת: גיל

שלום רב עברתי השתלה ע"ש אחמד לפני כארבעה חודשים בעין שמאל הגעתי לרופא בקופה ע"מ לקבל טיפות קומביגן לעין ימין. הרופא עשה בדיקה קצרה ורשם לי בדף סיכום כמוזיס של הלחמית בעין שמאל- המנותחת. מה זה אומר? האם עלי לחזור למנתח או שזה חסר משמעות? אשמח להסבר. תודה רבה, גיל

גיל שלום כמוזיס היא תופעה אפשרית לאחר ניתוח השתלת מסתם מסוג אחמד. פירושה בצקת של רקמת הלחמית הנגרמת כתוצאה מניתוח זה. אין צורך לחזור למנתח היות וזו תופעה שתחלוף קורב לוודאי עם הזמן. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין