הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

שימוש ממושך במקסיטרול

דיון מתוך פורום בריאות העין

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • שימוש ממושך במקסיטרול
    מחבר: אור
    תאריך: 01/04/2018
    שעה: 19:57
    שלום
    קיבלתי מרופא עיניים טיםות דתמיצין 3 פעמים ביום ופעם אחת ביום מקסיטרול במשחה.
    אני כצעט שבועיים בטיפול הזה בגלל ציסטה קטנה בלחמית והיא מתכווצת בינתיים רק רציתע לדעת אם זה לא ממושךמידי לטיפול סטרואידים(עד הפגישה הבאה אצל הרופא יושלמו 3 שבועות ) תודה רבה
    הוסף תגובה
    • RE: שימוש ממושך במקסיטרול
      מחבר: ד"ר מיכאל היימס
      תאריך: 02/04/2018
      שעה: 11:32
      אפשר לאפל בסטרואידים בצורה זו אם מקפידים על בדיקת עיניים של הרופא כמתוכנן.
      בכבוד רב
      ד״ר מיכאל היימס
      הוסף תגובה
ד"ר מיכאל היימס

ד"ר מיכאל היימס (מנהל הפורום)

מומחה ברפואת עיניים

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום בריאות העין

עבור לפורום >>