גוף זר בעין-נקודה לבנה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/03/2018 | 10:59 | מאת: אור

שלום לכולם בן 26 עברתי ניתוח לתיקוו ראיה לפני שנה. סובל מעט מאלרגיות המתבטאות בנזלת ופריחה בעור בתקופה זו של האביב. שבוע שעבר הרגשתי משהו מציק בעין. הבחנתי במן נקודה לבנה בגודלפחות מראש סיכה הדומה לפצעון המופיע על הפנים. ניגשתי לרופא עיניים שדקר אותה ונתו לי טיפות דטהמיצין למשך שבוע.היום הרגשתי שוב משהו מציק והבחנתי בנקודה פצפונת מאוד דומה ובמן התעבות שקופה על הלחמית.מעלה תמונה של מה שהצלחתי לצלם. עד שיתפנה תור לרופא אשמח לדעת מה זה עלול להיות ומהן דרכי הטיפול...ואם יש קשר לאלרגיה ויכול להיות שזה יחלוף לבד...תודה רבה

לצערי איננו יכולים לתת אבחנה על סמך תמונה. יש להבדק אצל רופא עיניים. בכבוד רב

27/03/2018 | 17:49 | מאת: אור

נבדקתי והרופא טען שמדובר בציסטה והמליץ על המשך טיפול בדאמיצין ואם לא יעבור אז ניתוח. רציתי לשאול מה הפרוצדורה האן מדובר בניתוח בעייתי ואם קיימת שיטה להסרה בלייזר

מנהלי פורום בריאות העין