לאחר ניתוח כלזיון שעורה כלואה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/03/2018 | 14:05 | מאת: דנה

שלום. בת 35. לאחר שעורה ענקית שלא התנקזה במלואה עשיתי לפני כחודש ניתוח להסרת כלזיון. הרופא אמר שניקז את השעורה. עדיין ישנה גולה בעפעף, הרופא אמר שזה השק שהחזיק את המוגלה ויעבור.. בנתיים לא עובר ולא קטן..מה דעתך? מה ניתן לעשות?

שלום רב, כל גוף מגיב אחרת לטיפול ויתכן כי אצלך ההחלמה איטית יותר. יש לעבור מעקב קבוע אצל הרופא המנתח. בברכה, צוות רשת עיניים

23/02/2019 | 01:50 | מאת: מאיה

היי דנה, האם עברה לך הגולה בסוף...? במידה וכן, אחרי כמה זמן? אני שבועיים לאחר ניתוח בשתי העיניים. כרגע יש גולות (דיי גדולות) בשתיהן

23/02/2019 | 10:53 | מאת: דנה

הגולות לא עברו מייד לאחר הניתוח ומאוד דאגתי, רק לאחר כחודשיים שלושה לאט לאט הן ניספגו, סבלנות...

10/03/2019 | 16:55 | מאת: חן

היי דנה, אני גם כמעט חודשיים אחרי ניתוח בעין אחת (ראיתי שנותרה גולה מיד לאחר שירדה הנפיחות מהניתוח, כלומר כבר בשלושה ימים שאחרי). מאוד מודאגת. האם עשית משהו מיוחד שעזר לזה להיספג בסוף? (חימום, משחה?) כי מרגיש לי שהדברים האלה לא רק שלא עוזרים לי, אלא גורמים לזה להתנפח ולהאדים.

מנהלי פורום בריאות העין