אדנו וירוס כבר שבועיים וחצי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/02/2018 | 13:06 | מאת: שירית

הייתי בבדיקת ראיה לפני 3 שבועות ולאחר 5 ימים נהייתה לי דלקת עין עם עפעפיים נפוחים אודם רב וכל הנורא הזה עבר לעין השניה. מטופלת באנטיביוטיקה סטרואידים. יש מעט הטבה אבל העין אדומה ביותר. לא רואים טיפת לבן. רק אדום מאוד. ויש ירידה בראיה. האם זה יכול להיות נעצם הדלקת? מניחה שנדבקתי במרפאה. וזה מצער מאוד. לשאלתי: כמה זמן יכולה הדלקת לקחת? אין לי כמעט הפרשות. האם אני עדיין מדבקת? מתי אוכל לחזור לעבודה? אני בדלפק קבלת קהל שעוברים בו ילדים ומבוגרים ויש מגע של העברת כסף אני מיואשת

מדובר במקרה מורכב. יש צורך בבדיקה של רופא עיניים בכדי לקבוע אם מדובר בדלקת ומשך הזמן. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין