ניתוח פטריגיום חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/02/2018 | 17:50 | מאת: מי

לפני שבוע עברתי ניתוח פטריגיום לאחר הניתוח אני יודעת ששמו לי עדשה שהיו אמורים להסיר אותה בביקורת הקרובה שהייתי אצל הרופא שלי שלושה ימים לאחר הניתוח הוא הסיר אותה בטענה שאין צורך בעדשה היום הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר שתפר אחד נפתח בניתוח הןא שם לי משחה וחבש את העין לטענתו זה יכול לגרופ לכך שהפטריגיום יחזור אשמח לחוות דעת

יש להבדק אצל הרופא המנתח. במידה וקיימת בעיה אפשר לטפל בה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין