טשטוש ראייה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/02/2018 | 12:22 | מאת: יובל

שלום, אני בת 27 והיום בבוקר קמתי עם טשטוש ראייה בעין שמאל. זה קורה לי לפעמים כשאני ישנה עם היד על העין או עם כיסויי עיניים כנראה בגלל הלחץ שמופעל על העין. אך היום זה משהו שונה זה לא עובר לי כבר כמה שעות. האם יש סיבה להילחץ או להניח שכנראה זה בגלל כיסוי העיניים שלחץ לי על העין ? תודה ויום מקסים

שלום רב, יש להבדק בהקדם האפשרי אצל רופא עיניים בחדר מיון של בי"ח ציבורי גדול! בברכת בריאות, צוות רשת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין