שאלה לדוקטור לרופאים הבזקים בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/01/2018 | 11:26 | מאת: חיים

שלום לרופאים לפני חודשיים עברתי ניתוח חיגור בעיון שמואל הכול תקין בעין .ראיה טובה מאוד. יש לי בעיה שבמצב שכיבה אני רואה הבזקים בעין במצב עמידה אין את ההבזקים עברתי בדיקת רופא עיניים תקין בצעתי בדיק OCT תקין אין תשובה לרופא שלי על התופעה אני מדגיש שאני רואה רק בשכיבה וזה מטריד אותי אולי זה קשור לבקל.

יתכן ומדובר בתנודות של זגוגית העין (החומר הממלא את חלל העין). במידה ועברת בדיקה של רופא עיניים והכל היה תקין, אז אין מקום לדאגה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין