זריקת אוונטיס מסוכנת?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/01/2018 | 09:28 | מאת: שי

שלום רב, לאמא שלי יש סכרת והיא סובלת מראייה מטושטשת בעין, ונקבע לה מועד לצורך הזרקה, אני די בטוח שמדובר באוונטיס, קראתי קצת על סיכונים בנושא וזה מפחיד אותי לשלוח אותה לשם, הפחד הכי גדול הוא עיוורון, ובכללי כל זריקה לעין מרתיעה אותי, ברצוני לשאול האם זה בסדר להשאיר אותה ככה ולא לקבל את הזריקה? ובמידה וכן היא תעשה את הזריקה מה סיכויי ההצלחה ואיזה סיבוכים אפשריים עלולות לקרות? בתודה מראש שי.

היום הטיפול הידוע לבצקת הוא זריקה. כמו בכל טיפול קיים סיכון אך הוא נמוך. חוזר טיפול בודאות יגרום לפגיעה בראיה ולכן המלצתי היא לא להזניח. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין