קרע ברשתית העין וטיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/01/2018 | 21:45 | מאת: Noa

בס"ד ערב טוב, רציתי לשאול כמה שאלות בנושא מסוים. הייתי היום במיון עיניים לאחר חבלה בעין, והרופא מצא שיש לי קרע קטן ברשתית העין ולכן הציע לטפל בעזרת לייזר שייצור כוויות מסביב לעין ויחבר מחדש את הקרע/ ימנע הפרדות של הרשתית לבין השכבות מתחתיה. הרופא טען שלא יהיו לי כאבים בעיניים אך אני כבר יום שלם סובלת מכאבים חמורים בעין ומרגישה צריבה והפרעה בתוך העין. רציתי לדעת אם זה סביר להרגיש כאבים אלו או שזה לא אמור לקרות. שאלה נוספת שלי היא בנוגע לעדשות המגע. האם יש מצב שהקרע ברשתית הוא מהעדשות? בנוסף, אוכל לחזור לשים עדשות מגע, אם כן, מתי? אודה לכם על תשובתכם!

לעיתים יש אי נוחות וצריבה לאחר הלייזר עקב ה״התעסקות״ עם העין והבדיקות, התחושה חולפת תוך כיום. אין קשר לעדשות המגע אשר את מרכיבה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

02/01/2018 | 17:50 | מאת: Noa

תודה רבה לך על התשובה המהירה והמקצועית.

בשמחה

מנהלי פורום בריאות העין