עזרה דחופה, טשטוש ראיה פתאומי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/12/2017 | 12:55 | מאת: שרית

שלום רב, לבני בן ה 18 יש בשלושה חודשים האחרונים, טשטוש ראיה פתאומי וסינוור וקושי להסתכל על אור, לדוגמא אור ממסכים, אורות של מכוניות ופנסי רחוב, הוא מסתוור מזה כאילו יש אור בכמות עצומה שאין אפשרות להסתכל על זה, אך אם הוא סוגר כמחצית מהעיניים הוא רואה טוב יש לציין שמלבד מהמקרים האלו שקורים לו בפתאומיות, הוא רואה מצויין ואף בבדיקות עיניים אמרו לנו שהראיה שלו טובה מאוד. כשיש לו את התופעות האלו הוא מרגיש שיש לו סוג של ערפל בעין ולבן. פונה אליכם בייאוש כדול ובבקשה לעזרה, מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה צריך לעשות?😢

קשה עפי תאור זה לאבחן את הבעיה. מומלץ לנסות להגיע לבדיקת עיניים בזמן שהתופעה קיימת. כמו כן מומלץ לנסות לראות האם יש קשר בין הופעת הסימנים לבין פעילות אחרת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין