ניתוח חיגור וזבוב בעין לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/11/2017 | 10:49 | מאת: חיים

לפרופסור קרמר אני בן 24 עברתי ניתוח חיגור לפני חודש וחצי בעין שמואל העין החלימה והראיה מצויינת אני רואה כמיון זבוב אבל רחב יותר ובהיר יותר כשאני מסתכל למעלה אני רואה אותו למטה לא במרכז הראיה לפני שבוע המנתיח בדק אותי עם הרחבה אמר הכול תקין מהלחץ שכחתי לשאול אותו על התופעה שכתבתי לך הרופא כרגע בחול ואני בהסטריה ממתין לתשובתך תודה

שלום רב, יש לפנות לרופא המטפל בהקדם או מי מטעמו שמחליף אותו. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין