נימים בולטים בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/11/2017 | 16:08 | מאת: יפעת

שלום, מאז ניתוח פזילה שעברתי בשתי העיניים לפני חצי שנה יש לי נימים בולטים בעיניים, נפיחות ודמעת... הייתי המון פעמים אצל רופאי עיניים.. חלק אמרו יובש (שמה טיפות סיסטיין 7 פעמים ביום לכל עין), ולפעמים זה היו דלקות. מה אפשר לעשות להבריא את זה? זה לא היה לפני הניתוח... תודה!

יפעת שלום רב, לעיתים מתפתחת דלקת לחמית מתמשכת לאחר ניתוח פזילה עם יובש. אני ממליץ לך להשתמש בטיפות סטרואידים חלשים מסוג FML פעמים ביום למשך שבועיים ואח"כ לרדת לפעמיים למשך שבועיים נוספים. טיפול ביובש לטפטף הילוקומוד 5 פעמים ביום לתקופה ארוכה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין