עכירות על העיניים בחלק מהזמן

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/11/2017 | 11:51 | מאת: דרומי

אני בן 66, ובסה"כ רואה היטב. מזה מספר חודשים נוצרת עכירות בעיניים (מעין דוק של רטיבות) כאשר אני קורא או מסתכל במחשב, אבל לא כאשר אני הולך ברחוב. א- ממה נובעת התופעה? ב- מה ניתן לעשות כדי שהיא לא תתרחש? תודה רבה מראש.

התאור שלך יכול להתאים לדוק דמעות המצטבר על העין. הסיבה היא לרוב כתגובה ליובש בעיניים. מומלץ להקפיד על מיצמוץ, שימוש בתחליפי דמעות. כמו כן יש להקפיד על בדיקת עיניים שגרתית פעם בשנה. בכבוד רב ד״ר היימס

מנהלי פורום בריאות העין