כאב בחלק העליון של העינים.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/11/2017 | 17:25 | מאת: השקולה

יש לי כאב בחלק העליון של העינים רופאי קופח אבחנו בלפריטיס ונתנו לי אנטיביוטיקה וסטרואידים. הכאבים אינם חולפים. לפעמים עוברים לזמן מה וחוזרים, ואחר הצהרים הם איומים. אני שמה גם טיפות לחות, עושה שטיפות וקומפרסים, כל מה שאמרו, ללא הועיל. הרופאים הזכירו פפילות בתוך העפעף- האם זה מה שגורם לכאב? בלי הסטרואידים[פמל] העינים אדומות. מה ניתן לעשות לדעתכם?

שלום רב, הטיפול שקיבלת הוא הטיפול המקובל . ממליץ לך להיבדק במרפאת עיניים של כל בי"ח ציבורי גדול קרוב למקום מגורייך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

08/11/2017 | 21:39 | מאת: השקולה

תודה פרופ קרמר. באיזה בי"ח אתה?

מנהלי פורום בריאות העין